Home

Welkom bij Vox Antiqua!

Vox Antiqua is een koor dat oude muziek zingt: religieuze en wereldlijke muziek uit de Renaissance en de vroege Barok, met af en toe een uitstapje naar de eigen tijd.
We combineren een hoog ambitieniveau met plezier in zingen.

Repetities vinden plaats op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur; in een ruime zijzaal van de Duitse Kerk, Bleijenburg 38 in het centrum van Den Haag.

Het koor staat onder leiding van dirigent Peter van der Leeuw en zingt a capella. Er zijn momenteel 25 zangers verdeeld over alle stemgroepen, sopraan, tenor en bas. Er is plaats voor enkele extra bassen, een tenor en een hoge sopraan. Interesse? Verder kunnen projectleden meedoen. Ons volgende project start op dinsdagavond 2 april 2024 voor een uitvoering op 15 februari 2025. Het te zingen repertoire wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Ervaren projectzangers kunnen ook eventueel later instappen.
Neem contact met ons op om een keer te komen kijken en/of meedoen.

Het eerstvolgende concert is gewijd aan de Passietijd en Pasen, en vindt plaats op zondagmiddag 17 maart 2024 in de Paleiskerk, Paleiskerkstraat 8 Den Haag. Bekijk hiervoor de pagina Concert voor Pasen. Voor kaartjes zie de pagina Concert voor Pasen

Bekijk ook de pagina ‘Over het koor‘, of bezoek ons op facebook