Het koor

Sopranen: Rebecca Beddard, Evelien Brandes, Marieke den Duijf, Erika van Gemerden, Anette den Heijer, Marieke Keur, Sylvia de Tombe, Helga Vermaas.
Alten: Françoise van Bunningen, Karin Greiner, Ans Jonkergouw, Birgit Karreman, Renata Klop, Mirjam Roosendaal, Ingrid Spanjaard.
Tenoren: Fred Balder, Ruud Geerdes, Govert Lakerveld, Floris de Leeuwe, Bert Omvlee.
Bassen: Jan van Leeuwen, Willem Marijs, Han Peters, Pieter Schelfhout, Ron Timmer.

Bestuur
Voorzitter: Evelien Brandes e.brandes@hetnet.nl
Secretaris: Mirjam Roosendaal m_roosendaal@hotmail.com
Penningmeester: Helga Vermaas helgawvermaas@gmail.com
Ondersteuning: Han Peters han.peters@planet.nl

Jaarlijks, meestal in februari, wordt een Algemene Leden Vergadering gehouden met alle leden, om verantwoording af te leggen over het beleid en de financiën, en om de plannen voor het komende jaar te bespreken.
Het bestuur wordt ondersteund door een repertoire-commissie, een commissaris koffie & thee, en een commissaris sociaal .

Waarom ik bij Vox zing
‘Zo mooi zijn die samenklanken in oude muziek, die onze dirigent ons weet te ontlokken. Of het nu serieuze religieuze muziek is, of een pittig liefdesmadrigaal, of frivole dansmuziek, het klinkt allemaal heerlijk en verslavend in m’n oren.’ (Han, bas)

‘Zodra Peter vindt dat we een stuk goed genoeg kennen, gaan we door elkaar staan. Soms zoek ik een bas, dan weer een tenor, of probeer ik te “blenden” met een alt. Dat spel van zoekende stemmen vind ik heel spannend. We werken dat uit in verschillende opstellingen tijdens een concert.’ (Marieke, sopraan)

‘Vox is al sinds zijn oprichting een leuk, gezellig koor. Voor zover ik weet is er geen roddel en achterklap en geen kliekvorming. Er is een vaste kern kroegtijgers, maar als je een keer meegaat voel je je absoluut niet buitengesloten. Kortom, het is een hele prettige groep mensen.’ (Mirjam, alt)