Het koor

Sopranen: Evelien Brandes, Marieke den Duijf, Erika van Gemerden, Marieke Keur, Sylvia de Tombe, Helga Vermaas, Annette den Heijer.
Alten: Françoise van Bunningen, Karin Greiner, Renata Klop, Mirjam Roosendaal, Ingrid Spanjaard, Ans Jonkergouw.
Tenoren: Fred Balder, Govert Lakerveld, Floris de Leeuwe, Bert Omvlee, Ruud Geerdes
Bassen: Jan van Leeuwen, Willem Marijs, Han Peters, Ron Timmer, Pieter Schelfhout

Bestuur
Voorzitter: Evelien Brandes e.brandes@hetnet.nl
Secretaris: Mirjam Roosendaal m_roosendaal@hotmail.com
Penningmeester: Helga Vermaas helgawvermaas@gmail.com
Ondersteuning: Han Peters han.peters@planet.nl

Jaarlijks, meestal in februari, wordt een Algemene Leden Vergadering gehouden met alle leden, om verantwoording af te leggen over het beleid en de financiën, en om de plannen voor het komende jaar te bespreken.
Het bestuur wordt ondersteund door een repertoire-commissie, een commissaris koffie & thee, en een commissaris sociaal .

Waarom ik bij Vox zing
‘Zo mooi zijn die samenklanken in oude muziek, die onze dirigent ons weet te ontlokken. Of het nu serieuze religieuze muziek is, of een pittig liefdesmadrigaal, of frivole dansmuziek, het klinkt allemaal heerlijk en verslavend in m’n oren.’ (Han, bas)

‘Zodra Peter vindt dat we een stuk goed genoeg kennen, gaan we door elkaar staan. Soms zoek ik een bas, dan weer een tenor, of probeer ik te “blenden” met een alt. Dat spel van zoekende stemmen vind ik heel spannend. We werken dat uit in verschillende opstellingen tijdens een concert.’ (Marieke, sopraan)

‘Vox is al sinds zijn oprichting een leuk, gezellig koor. Voor zover ik weet is er geen roddel en achterklap en geen kliekvorming. Er is een vaste kern kroegtijgers, maar als je een keer meegaat voel je je absoluut niet buitengesloten. Kortom, het is een hele prettige groep mensen.’ (Mirjam, alt)

‘Het is voor mij heerlijk ontspannend. Na een dag werken, koken en eten lekker de deur achter me dichtgooien en op de fiets naar het koor. Even helemaal focussen op de muziek met een hele leuke groep mensen… ik zou het niet willen missen!’ (Suzan, alt)